A GONDÁR Logisztikai Kft. logisztikai központjának és szolgáltatásainak fejlesztése.

A GONDÁR Logisztikai Kft. logisztikai központjának és szolgáltatásainak fejlesztése.

Kedvezményezett neve: GONDÁR LOGISZTIKA KFT.

projekt címe: A GONDÁR Logisztikai Kft. logisztikai központjának és szolgáltatásainak fejlesztése.

szerződött támogatás összege: 108 746 594 Ft

támogatás mértéke: 32,49%

projekt tartalmának bemutatása:

A GOP-2011-3.2.1 kódszámú, Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése című pályázati felhívás keretében ingatlanfejlesztést, eszközbeszerzést és informatikai fejlesztést valósít meg a társaság a Mosonszolnoki telephelyén.

A pályázat keretében több infrastrukturális fejlesztés és eszközbeszerzés történik. A telephelyen egy új 1948 m2-es modern raktárcsarnok kerül kialakításra, mely a felszereltségében egyedülálló lesz a térségben. Eszközbeszerzés keretében 1 db tolóoszlopos targoncA és 2 db homlokvillás targonca kerül beszerzésre. A fejlesztés részE továbbá új informatikai rendszer kialakítása. A fejlesztés eredményeként a térség egyik legjobban felszerelt logisztikai központja lesz a társaság, mely a gazdasági eredményeire is pozitív hatással van.

projekt tervezett befejezési dátuma: 2015.12.31

projekt azonosító száma: GOP-3.2.1-11-2015-0002


Cégünk a Sopron Régió Logisztikai Klaszter képviseletében támogatást nyert a Nyugat-dunántúli Operatív Program keretében a NyDOP – 1.1.1/A-2008-0001 “Sopron Régió Logisztikai Klaszter szolgáltatás fejlesztése” című, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával megvalósuló projektre.