Munkavállalók képzése a Gondár Transport Kft-nél

Munkavállalók képzése a Gondár Transport Kft-nél

Kedvezményezett neve: Gondár Transport Kft.

Projekt címe: Munkavállalók képzése a Gondár Transport Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 12 650 000 Ft

Támogatás mértéke: 100 %

Projekt befejezési dátuma: 2021.04.30.

Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00718

Projekt leírás:

Fontosnak tartjuk, hogy munkavállalóink folyamatosan fejlődjenek, újabb képességekre, kompetenciákra tegyenek szert. Úgy gondoljuk, hogy a mai, gyorsan változó gazdasági igényekre így lehet a legjobban reagálni. A megvalósítandó képzéseink között szerepel a Táblázatkezelés, valamint kisáruszállítói képzés is. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a munkavállalóinkat folyamatosan képezzük, mivel az iskolarendszerből kikerülve nem tudhatnak mindent, ami a munkavégzésük során hasznos lehet, továbbá a gazdasági, illetve a társadalmi változások is új igényeket generálhatnak, amelyeket csak akkor tudunk kielégíteni, ha megfelelően képzett munkatársak állnak rendelkezésünkre. A vállalkozás versenyképessége szempontjából a képzés azonban nem csupán a megszerzett ismeretek naprakészen tartása szempontjából fontos, mivel a képzés komoly motiváló erővel is bír. A megszerzett tudás növeli a munkatársak önbecsülélét, sikerességét, és elégedettségét. A cég versenyelőnyét, versenyképességét csak folyamatosan naprakész tudással rendelkező munkavállalókkal lehet elérni, ezért mi is erre törekszünk vállalkozásunknál. A tervezett képzések célja az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása, ennek révén a cég versenyképességének megerősítése, a gazdasági fejlődéshez való alkalmazkodás fejlesztése és a munkavállalók ösztönzése tudásuk folyamatos építésére.

A képzés lebonyolítására kijelölt telephelyünk teljes mértékben alkalmas a képzések lebonyolítására, az ehhez szükséges infrastruktúra rendelkezésükre áll.

A pályázat során a képzésbe összesen 20 fő munkavállaló került bevonásra.

A projekt során, a következő képzések valósultak meg 2 csoport számára, az I. csoport 20 fővel, a II. csoport 10 fővel:

– Kisáruszállító képzés

– Számítástechnikai kompetenciák fejlesztése (Táblázatkezelés)

A képzések sikeresen megvalósultak, és teljesült a 20 fő bevonása, mindenki megkapta a tanúsítványokat az elvégzett képzések után.