Támogatások

Kedvezményezett neve: Gondár Transport Kft.

Projekt címe: Munkavállalók képzése a Gondár Transport Kft-nél

Szerződött támogatás összege:

12 650 000 Ft

Támogatás mértéke: 100 %

Projekt befejezési dátuma: 2021.04.30.

Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00718

Projekt leírás:

Fontosnak tartjuk, hogy munkavállalóink folyamatosan fejlődjenek, újabb képességekre, kompetenciákra tegyenek szert. Úgy gondoljuk, hogy a mai, gyorsan változó gazdasági igényekre így lehet a legjobban reagálni. A megvalósítandó képzéseink között szerepel a Táblázatkezelés, valamint kisáruszállítói képzés is. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a munkavállalóinkat folyamatosan képezzük, mivel az iskolarendszerből kikerülve nem tudhatnak mindent, ami a munkavégzésük során hasznos lehet, továbbá a gazdasági, illetve a társadalmi változások is új igényeket generálhatnak, amelyeket csak akkor tudunk kielégíteni, ha megfelelően képzett munkatársak állnak rendelkezésünkre. A vállalkozás versenyképessége szempontjából a képzés azonban nem csupán a megszerzett ismeretek naprakészen tartása szempontjából fontos, mivel a képzés komoly motiváló erővel is bír. A megszerzett tudás növeli a munkatársak önbecsüléslét, sikerességét, és elégedettségét. A cég versenyelőnyét, versenyképességét csak folyamatosan naprakész tudással rendelkező munkavállalókkal lehet elérni, ezért mi is erre törekszünk vállalkozásunknál. A tervezett képzések célja az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása, ennek révén a cég versenyképességének megerősítése, a gazdasági fejlődéshez való alkalmazkodás fejlesztése és a munkavállalók ösztönzése tudásuk folyamatos építésére.

A képzés lebonyolítására kijelölt telephelyünk teljes mértékben alkalmas a képzések lebonyolítására, az ehhez szükséges infrastruktúra rendelkezésükre áll.

A pályázat során a képzésbe összesen 20 fő munkavállaló került bevonásra.

A projekt során, a következő képzések valósultak meg 2 csoport számára, az I. csoport 20 fővel, a II. csoport 10 fővel:

– Kisáruszállító képzés

– Számítástechnikai kompetenciák fejlesztése (Táblázatkezelés)

A képzések sikeresen megvalósultak, és teljesült a 20 fő bevonása, mindenki megkapta a tanúsítványokat az elvégzett képzések után.


Kedvezményezett neve: Gondár Logisztikai Kft.jf

Projekt címe: Energetikai beruházás a Gondár Logisztikai Kft-nél

Szerződött támogatás összege:

7 946 962 Ft

Támogatás mértéke: 55%

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében 172 db 290Wp CSUN PV panel (Schletter állított tartószerkezetre), 1 db TRIO-TM-50.0 inverter, 1 db Schneider AC/DC túlfesz-túláram védelem és tűzvédelmi kapcsoló kerül beszerzésre. A projektben az ehhez kapcsolódó vezetékezést, valamint munkadíjat kívánjuk még elszámolni. A napelemes rendszer segítségével 49,88 KwP kimeneti teljesítményt tudunk elérni, amely segítségével 43%-kal tudjuk csökkenteni primer energiafogyasztásunkat, 36%-kal az üvegházhatású gázok kibocsátását.

PV kimeneti teljesítmény: 49,88 kWp

PV teljesítmény arány: 1 109 kWh/év/kWp

PV rendszer által előállított energia: 55 300 kWh/év

CO2 kibocsátás csökkentés: 20 184 kg/év

Használt tetőfelület (megközelítőleg): 292 m2

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.03.31.

Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2019-00252

 


Kedvezményezett neve: GONDÁR TRANSPORT KFT.jf

projekt címe: Munkavállalók képzése a Gondár Transport Kft.-nél

szerződött támogatás összege: 

12 650 000 Ft

támogatás mértéke: 100%

projekt tartalmának bemutatása:

Cégünk eddig több munkahelyi képzést is megvalósított, kiemelt fontosságú munkavállalóink folyamatos képzése, fejlesztése. Megvalósított munkahelyi képzéseink: tachográf, esélyegyenlőségi és veszélyes áruk szállításával kapcsolatos képzés. A képzések alátámasztását igazoló dokumentumokat csatoltuk.

A pályázat során szeretnénk megvalósítani Kommunikációs alapismeretek, illetve kisáruszállító képzést is, mindkét képzésbe 20 fő munkavállaló kerül bevonásra. A képzésbe 20 fő munkavállalót szeretnénk bevonni, közöttük vannak érettségivel, felsőfokú végzettséggel és OKJ-s végzettségekkel rendelkező munkavállalók is. Az IKT tárgyú képzésekbe összesen 15 fő munkavállalót szeretnénk bevonni.

A 272/2014. (XI. 5.) Korm. Rendelet 5. melléklet NEMZETI SZABÁLYOZÁS AZ ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEKRŐL 4.5.3 pontja alapján a hátrányos helyzetű munkavállalók közül az alábbi személyek kerülnek bevonásra: 50 éven felüli életkorú személyek -7 fő.

projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.05.29.

projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00718

 


Kedvezményezett neve: GONDÁR LOGISZTIKA KFT.jf

projekt címe: Logisztikai fejlesztések a Gondár Logisztikai Kft-nél

szerződött támogatás összege: 32.621.164 Ft

támogatás mértéke: 50%

projekt tartalmának bemutatása:

A beruházás célja vállalkozásunk már meglévő üzleti infrastrukturális kapacitásainak bővítése, továbbfejlesztése. Célunk a jelenlegi és a jövőbeni partnereink igényeinek kielégítése, a változások nyomon követése és a zavartalan működés fenntartása.

A Gondár Logisztikai Kft. jelen projektjében eszközállományát kívánja fejleszteni. Az alábbi eszközök kerülnek beszerzésre:

  • 6 db targonca
  • 1 db számítógép operációs rendszerrel, Office csomaggal és vírusvédelemmel
  • 2 db monitor
  • Kártyás beléptető rendszer

A targoncák cseréje üzembiztosabb, költséghatékonyabb működést tesz majd lehetővé. A prémium minőségű targoncák garantálják a vevők által elvárt teljesítményt és modern technológiát az egyes logisztikai feladatokhoz. A telephelyünkre történő beléptetés és ellenőrzés gördülékenyen, személyzet nélkül lesz megvalósítható. Az IT fejlesztés a könnyebb ügyvitelt segíti.

A kapacitások bővítése révén az egyre változó és növekvő igények kielégítése megoldódik, a versenyképességünk növekedése is várható. A fejlesztés hatására magasabb színvonalú kiszolgáló környezet alakul ki, a szolgáltatások mennyisége és minősége is javul.

A projekt révén elért szakmai színvonalat hosszú távon is fent tudjuk tartani.

projekt befejezésének dátuma: 2019.07.03.

projekt azonosító száma: GINOP-1.2.5-15-2017-00025

 


jf

Kedvezményezett neve: GONDÁR LOGISZTIKA KFT.

projekt címe: A GONDÁR Logisztikai Kft. logisztikai központjának és szolgáltatásainak fejlesztése.

szerződött támogatás összege: 108 746 594 Ft

támogatás mértéke: 32,49%

projekt tartalmának bemutatása:

A GOP-2011-3.2.1 kódszámú, Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése című pályázati felhívás keretében ingatlanfejlesztést, eszközbeszerzést és informatikai fejlesztést valósít meg a társaság a Mosonszolnoki telephelyén.

A pályázat keretében több infrastrukturális fejlesztés és eszközbeszerzés történik. A telephelyen egy új 1948 m2-es modern raktárcsarnok kerül kialakításra, mely a felszereltségében egyedülálló lesz a térségben. Eszközbeszerzés keretében 1 db tolóoszlopos targoncA és 2 db homlokvillás targonca kerül beszerzésre. A fejlesztés részE továbbá új informatikai rendszer kialakítása. A fejlesztés eredményeként a térség egyik legjobban felszerelt logisztikai központja lesz a társaság, mely a gazdasági eredményeire is pozitív hatással van.

projekt tervezett befejezési dátuma: 2015.12.31

projekt azonosító száma: GOP-3.2.1-11-2015-0002

 


Cégünk a Sopron Régió Logisztikai Klaszter képviseletében támogatást nyert a Nyugat-dunántúli Operatív Program keretében a NyDOP – 1.1.1/A-2008-0001 “Sopron Régió Logisztikai Klaszter szolgáltatás fejlesztése” című, az Európai Unió támogatásával , az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával megvalósuló projektre.