Támogatások

Kedvezményezett neve: GONDÁR LOGISZTIKA KFT.jf

projekt címe: Logisztikai fejlesztések a Gondár Logisztikai Kft-nél

szerződött támogatás összege: 32.621.164 Ft

támogatás mértéke: 50%

projekt tartalmának bemutatása:

A beruházás célja vállalkozásunk már meglévő üzleti infrastrukturális kapacitásainak bővítése, továbbfejlesztése. Célunk a jelenlegi és a jövőbeni partnereink igényeinek kielégítése, a változások nyomon követése és a zavartalan működés fenntartása.

A Gondár Logisztikai Kft. jelen projektjében eszközállományát kívánja fejleszteni. Az alábbi eszközök kerülnek beszerzésre:

  • 6 db targonca
  • 1 db számítógép operációs rendszerrel, Office csomaggal és vírusvédelemmel
  • 2 db monitor
  • Kártyás beléptető rendszer

A targoncák cseréje üzembiztosabb, költséghatékonyabb működést tesz majd lehetővé. A prémium minőségű targoncák garantálják a vevők által elvárt teljesítményt és modern technológiát az egyes logisztikai feladatokhoz. A telephelyünkre történő beléptetés és ellenőrzés gördülékenyen, személyzet nélkül lesz megvalósítható. Az IT fejlesztés a könnyebb ügyvitelt segíti.

A kapacitások bővítése révén az egyre változó és növekvő igények kielégítése megoldódik, a versenyképességünk növekedése is várható. A fejlesztés hatására magasabb színvonalú kiszolgáló környezet alakul ki, a szolgáltatások mennyisége és minősége is javul.

A projekt révén elért szakmai színvonalat hosszú távon is fent tudjuk tartani.

projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.03.31.

projekt azonosító száma: GINOP-1.2.5-15-2017-00025

 


jf

Kedvezményezett neve: GONDÁR LOGISZTIKA KFT.

projekt címe: A GONDÁR Logisztikai Kft. logisztikai központjának és szolgáltatásainak fejlesztése.

szerződött támogatás összege: 108 746 594 Ft

támogatás mértéke: 32,49%

projekt tartalmának bemutatása:

A GOP-2011-3.2.1 kódszámú, Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése című pályázati felhívás keretében ingatlanfejlesztést, eszközbeszerzést és informatikai fejlesztést valósít meg a társaság a Mosonszolnoki telephelyén.

A pályázat keretében több infrastrukturális fejlesztés és eszközbeszerzés történik. A telephelyen egy új 1948 m2-es modern raktárcsarnok kerül kialakításra, mely a felszereltségében egyedülálló lesz a térségben. Eszközbeszerzés keretében 1 db tolóoszlopos targoncA és 2 db homlokvillás targonca kerül beszerzésre. A fejlesztés részE továbbá új informatikai rendszer kialakítása. A fejlesztés eredményeként a térség egyik legjobban felszerelt logisztikai központja lesz a társaság, mely a gazdasági eredményeire is pozitív hatással van.

projekt tervezett befejezési dátuma: 2015.12.31

projekt azonosító száma: GOP-3.2.1-11-2015-0002

 


Cégünk a Sopron Régió Logisztikai Klaszter képviseletében támogatást nyert a Nyugat-dunántúli Operatív Program keretében a NyDOP – 1.1.1/A-2008-0001 “Sopron Régió Logisztikai Klaszter szolgáltatás fejlesztése” című, az Európai Unió támogatásával , az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával megvalósuló projektre.